Kompostorme planteskole

Kompostorme fra planteskole er ofte et sats, det var i hvert fald min erfaring da jeg for et par år siden bestilte kompostorme via planteskoler. Jeg skulle se hvad man får når man bestiller kompostorme fra en planteskole. Det værste eksempel var en 10 liters spand med sandjord, lidt groft kompost og under 25 orme. Jeg er jo rigtig god til at finde selv de mindste orme, det var simpelthen pinligt som ormeavler at se andre levere så ringe et produkt.

Maugstrup Ormefarm har næsten 10 års erfaring i at opdrætte og forsende kompostorme og det sikrer at vi altid har en god og sikker beholding af kompostorme klar til at blive sendt afsted. Der er ingen tvivl om at kompostorme direkte fra en sund og levende kompost vil komme langt hurtigere fra start i en ny beholder. Særligt vigtigt er det at der medfølger et rigt mikroliv i komposten de sendes med, nedbrydere som det ellers tager tid at opbygge en bestand af i en ny kompost.

Kompostorme planteskole

Tilbyder din lokale planteskole kompostorme, så bed om at for lov at se hvad der er i spanden inden du køber. Det kan sagtens være at de har et fint produkt, men vil de ikke lade dig se før du køber, så sig nej tak og bestil her istedet. Vi sætter en ære i at levere et godt produkt hver gang og vores priser er altid incl. fragt

Advarsel mod kompostorme fra planteskole

Eksempel på hvordan ormene ikke må være pakket. Ormene kan dø på få dage hvis pakken er pakket helt ind i plast eller en plastpose. Der var meget få orm selvom de var pakket, så de kunne forlade spanden igennem huller i låget. Der var ingen orme i kassen udenom spanden. Da den var pakket helt ind i plast, så har der simpelthen næsten ingen orm været i den kompost der blev sendt afsted fra planteskolen. Jeg husker ikke det eksakte tal men det var under 25. Det er ikke i orden for en portion der lover “orme til en beholder” det er i så fald en lille indendørs beholder og ikke en almindelig kompostbeholder.
Jeg har talt med en del kunder der inden køb ville høre hvad de kunne forvente efter at have købt kompostorme online ved planteskole, så mit testkøb har desværre ikke været enestående.