Kompostorme salg online

Salg af kompostorme online via hjemmeside har vi snart 10 års erfaring i. Jeg har stille og roligt øget antallet af forsendelser hvert år. En del af mine kunder er gengangere som hvert år, eller efter behov bestiller en portion. Egentlig skulle det ikke være nødvendig for ormene overlever som regel i komposten om vinteren og når man tømmer beholderen kan man let tage et par skovle af den mest ormerige del tilbage i beholderen.

Pakker med label fulde af kompostorme
Kompostorme klar til afsendelse

Jeg har emballeret på samme måde alle årene, en åndbar sæk i en papkasse. Jeg pakker det som ormekultur, dvs en ormerig kompost med store og små orme, kokoner og mikroorgnismer. På den måde har ormene en madpakke med som er fyldt med nedbrydere, lige det en ny kompost har brug for. Tricket er dog at sikre at komposten hverken er for våd eller tør, for tør så er der ikke så mange orm og for våde så siver der for megen væske ud og ødelægger papkassen.

Kompostorme salg online er ikke for alle

Jeg står 100% inde for de pakker jeg sender og skulle en pakke ikke leve op til forventningerne hos kunden, så sender jeg en ny uden beregning. Det sker kun en gang for hver 1000 pakker jeg sender, det er jeg pænt tilfreds med. Jeg har sammelignet mit produkt i forhold til andre online leverandørers og ærlig talt synes jeg at de skulle koncentere sig om deres hovedprodukter for kompostorme salg online er de knap så gode til.

Jeg sender hver mandag med PostNord og det er meget få procent der ikke er fremme seneste onsdag. De fleste modtager dem tirsdag. Orme kan dog sagtens tåle at være i sækken i ugevis hvis blot temperaturen er mellem 0 og 25 grader.

Jens fortalte mig hvorfor han bestilte hvert år.
“Det er pga fuglene Louise”
Om vinteren når jorden er dækket med sne, så spreder han sin kompost ud i haven og så går den vilde jagt på orm blandt havens fugle. For Jens er det en måde at få spredt sin kompost og samtidigt en glæde at fodre havens fugle. For Jens er fuglene det vigtigste. For dem der ønsker at få fuldt udbytte af kompostens næring er det bedre at vente til foråret.

Vil du vide hvad du skal gøre når du modtager ormene så læs om unboxing her.

2 af ormefarmens katte overvåger klargøring af kompostorme til salg online
Kattene “hjælper” gerne når der skal pakkes kompostorme